Taxi Geleen bestellen

Een Taxi Geleen boekt u voordelig bij Taxi Geleen. Heeft u een taxi nodig van of naar Geleen en wilt u zorgeloos op uw bestemming aankomen? Reserveer dan uw taxirit op tijd en wij brengen u naar elke bestemming in Limburg of over de grens.

Snel beschikbaar

Limburg is de thuisbasis van Taxi Geleen en daardoor zijn wij vaak zeer snel beschikbaar. Deur-tot-deur, van de markt naar huis of een ritje naar het ziekenhuis. Wij brengen u snel en efficiënt, ook naar adressen buiten Sittard, of wij halen u op vanaf een adres buiten Geleen.

Een vaste prijs

Boekt u vooraf dan wordt er samen een prijs afgesproken. Zo bent u er zeker van dat u een vaste prijs betaalt en niet aan het einde van de rit voor een verrassing komt te staan. U weet van tevoren de prijs en als u op tijd boekt ontvangt u ook een ‘vroegboekkorting’.

Dag en nacht

Boekt u op tijd? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar. Tijdens spitsuren staan altijd wel taxi’s op de standplaatsen in Sittard. Maar reist u buiten de spits? Grote kans dat er dan geen taxi staat. Als u bij ons uw rit reserveert zorgen wij ervoor dat u op tijd aankomt op uw bestemming.

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen m.b.t. de taxirit? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld dat wij u afzetten op een locatie en dat wij u twee uur later op dezelfde locatie weer ophalen? Of heeft u meer behoefte aan privacy? In onze auto hebben wij privacyglass waarmee u in een relaxte sfeer of zelfs volledig anoniem naar uw bestemming reist.
BOEK UW TAXI
Call Now Button