Taxi Station Sittard bestellen

Een Taxi Station Sittard boekt u voordelig bij Taxi Geleen. Reist u met de trein of bus naar Sittard-Geleen en wilt u het laatste stukje vanaf het station naar uw eindbestemming met de taxi? Reserveer dan uw taxirit vooruit en wij brengen u naar elke bestemming in Limburg of over de grens.

Uw chauffeur staat al klaar

Als u aangeeft hoelaat u op station aankomt dan zorgen wij ervoor dat onze chauffeur al voor u klaar staat op Station Sittard. Voordat u aankomt heeft de chauffeur al contact met u opgenomen zodat u zeker bent dat u in de juiste taxi stapt tegen het meest voordelig tarief. Wij hanteren concurrerende prijzen t.o.v. reguliere taxi’s op de standplaats.

Taxi Station Sittard

Wilt u een taxirit boeken naar station Sittard? Ook hier kunnen wij u goed van dienst zijn. Boek tijdig een taxirit bij ons en wij zorgen ervoor dat u op tijd op het station aankomt. De chauffeur neemt contact met u op zodra de chauffeur richting uw locatie vertrekt om u op te halen.

Een vaste prijs

Boekt u vooraf dan wordt er samen een prijs afgesproken. Zo bent u er zeker van dat u niet bij een ‘louche’ chauffeur in stapt die de prijs op laat lopen door een rondje door Limburg te rijden. U weet van tevoren de prijs en als u op tijd boekt ontvangt u ook een ‘vroegboekkorting’.

24 uur en 7 dagen per week

Boekt u op tijd? Dan staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Tijdens spitsuren staan er namelijk altijd wel taxi’s op de standplaats. Maar reist u buiten de spits? Grote kans dat er dan geen taxi staat. Reserveer daarom een taxi bij Taxi Geleen en stap direct in de taxi zodra u op station aankomt.

BOEK UW TAXI
Call Now Button