Zakelijk

Zakelijk vervoer Taxi Geleen van topklasse

Wij regelen graag uw vervoer. Voor u geen zorgen over het vervoer!

Zakelijk vervoer door Taxi Geleen, provincie Limburg, betekent een zorgeloze rit in een zeer nette taxi. Stiptheid, comfort en vriendelijke tarieven staan hierbij centraal. Nog even de laatste punten doornemen, terwijl wij u vlot en veilig naar uw bestemming brengen. Daarbij hoort een flesje water, een prettig klimaat en rust.

Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn onze sleutelwoorden bij het uitvoeren van zakelijk vervoer. Als zakelijke relatie kunt u onze taxidiensten op factuur huren, zodat uw zakelijke cliënten niet contant hoeven te betalen in de taxi.

Auto met chauffeur

U wilt misschien niet altijd zelf plaatsnemen achter het stuur. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om u met één van onze eigen voertuigen te vervoeren. Zo kunt u uw reistijd benutten om te ontspannen, een belangrijke afspraak voor te bereiden of telefonisch uw zaken af te handelen. Of u bent gewoon te vermoeid en wilt geen risico’s nemen. Heeft u een bedrijfsborrel gehad en u kunt geen auto meer rijden? Wij halen u op en brengen u weer veilig thuis. In alle gevallen kunt u uw persoonlijke wensen aan ons voorleggen. Komt uw zakelijke relatie uit het buitenland? Dan zorgen wij voor een perfect ontvangst op de luchthaven. Wij treden op als uw visitekaartje!

BOEK UW TAXI
Call Now Button